منتدى حياتنا سكر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

for our english friend part 4(maltose)1

2 مشترك

اذهب الى الأسفل

for our english friend part 4(maltose)1 Empty for our english friend part 4(maltose)1

مُساهمة  قصي الجمعة مارس 28, 2008 9:06 am

Maltose, a sugar, C12H22O11, formed by action of the enzyme diastase on starch. Maltose is soluble in water, slightly soluble in alcohol, and crystallizes in fine needles. It is dextrorotatory—that is, it rotates the plane of polarized light to the right. Upon hydrolysis it yields a single product, glucose. An easily digested sugar, maltose is used in preparing infant food and in beverages, such as malted milk. It is fermented by yeast and is important in the of beer. For the action of maltose in the body

قصي

المساهمات : 10
تاريخ التسجيل : 31/01/2008

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

for our english friend part 4(maltose)1 Empty thanx

مُساهمة  Admin الجمعة مارس 28, 2008 12:49 pm

thank u for ur writer

Admin
Admin

المساهمات : 82
تاريخ التسجيل : 27/12/2007

https://ourlife2008.ahlamontada.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى